Blijf maar scrollen, dan vindt je buttons en links naar de CD Shop, de Legal Download Shop, de Video Page en de Something Else Page
(de laatste is voor mensen die het leuk vinden om even te luisteren naar wat andere muziek genres die ik in mijn zangcarriere soms binnentrad en
die niets te maken hadden met jazz: : een Braziliaans Project en een Nederlandstalig Project. )

Nog verder door Scrollen, dan vindt je INFO over mijn CD's.
Je kunt CD-covers zien, luisteren naar korte stukjes muziek (MP3's) en lezen wie er spelen op de CD's.


Wilt u een CD kopen?:


Wilt u een Legal Download kopen?:




klik foto...

2011 / 2012
11 Verzamel CD's uitgebracht (!!!) in

Singapore & Maleisië

klik foto...


Verzamel CD uitgebracht in

Hong Kong

klik foto...


Something Else!

klik foto...



Colette Wickenhagen

Just Friends Jammin'

9 nov. 2009

Colette Wickenhagen - zang
Clous van Mechelen - tenor sax
Saskia Laroo - trompet
Rinus Groeneveld - tenor sax
Frits Kaatee - bariton sax
Michael Gustorff - viool

Hans Kwakkernaat - piano

Wiro Mahieu - bass
Ben Schröder - drums

CG 552- CoGer

  1. Agua De Beber
  2. More Than You Know
  3. Days of Wine and Roses
  4. Just Friends
  5. How long has this been going on
  6. No Moon At All
  7. They can't take that away from me
  8. What a difference a day makes
  9. the Nearness of you
  10. 's Wonderful
  11. Just one of those things
  12. Jetlag Jam
  13. A Night in Tunesia

Listen EARBITS RADIO direct:

A Night In Tunesia

Clous & Colette

Songs for Sale

30 okt. 2003

Colette Wickenhagen - zang
Clous van Mechelen - sax
Nick van den Bos - piano
George van Deijl - bass
Menno Veenendaal - drums

BMCD 341 - Munich Records

  1. Once I loved
  2. Frim Fram Sauce
  3. No more blues
  4. I got it bad and that ain't good
  5. That Old Devil called love
  6. You'd be so nice to came home to
  7. Too close for comfort
  8. Love for sale
  9. Everything happens to me
  10. Night and day
  11. It's all right with me
  12. On Green Dolphin Street
  13. Lush Life
  14. Can't we be friends
  15. Too darn hot

Listen EARBITS RADIO direct:

Once I Loved

Harry Verbeke
A Living Legend


met als gasten:
Nathalie Mascle (7)
Colette Wickenhagen (3+5)

Cajan Witmer - piano
Nick van den Bos - piano (1+7)
George van Deijl - bas
Menno Veenendaal - drums

  1. Red Door
  2. Monte Christo
  3. Cry Me A River
  4. The Drive
  5. But Not For Me
  6. Intermission Walk
  7. Teach Me Tonight
  8. I Love You
  9. Three Little Words

Summer Sessions


Madeline Bell - Deborah Carter - Colette Wickenhagen - Joke Bruys - Edwin Rutten - Rob van Kreeveld - Jan Verwey - Bobby Johnson - Edwin Corzilius -
Frits Landesbergen - Jeroen de Rijk - Julia Purimahuwa -
Leonardo Amuedo

  1. Where's the love
  2. All of you
  3. Les Grands Musiciens
  4. Mountain flight
  5. I love being here with you
  6. God bless the child
  7. Ontmoeting in de mist
  8. Tierra Querida
  9. No more blues
  10. Old folks
  11. It's allright with me

'Swing Time!'


Ger Klockenbrink - saxofoon
Wim van Hoorn - piano
Wilbert de Gooijer - contra bas
Robin Jonckheer - drums
Colette Wickenhagen - zang

  1. Moanin'
  2. The days of wine and roses
  3. The girl from Ipanema
  4. Let's do it, let's fall in love
  5. Stella by starlight
  6. Bag's Groove
  7. Undecided
  8. Route 66
  9. Water melon man
  10. Four
  11. Autumn leaves
  12. I love being here with you
  13. Lullaby of Birdland
  14. Sunny moon for two



Big Band Nijmegen

Ludo Doomernik

*gast solist:
Colette Wickenhagen

  1. Caught a touch of your love *
  2. Don't get around much anymore
  3. The Island (Comencar de novo) *
  4. Yardbird Suite
  5. Grief's a killer *
  6. I want to be happy
  7. Una Mas
  8. Georgia
  9. Baltimore Oreole *
  10. Mi Burito
  11. Easy to love *
  12. Mira Mira
  13. "Round Midnight" *
  14. Bad, bad Leroy Brown *

'The Kick of the Blues'


Colette Wickenhagen - zang
Jan Verwey - mondharmonica
Ton van de Geijn - saxofoon
Ludo Doomernik - piano
Wiro Mahieu - contra bas
Pieter Bast - drums

  1. Isn't this a lovely day
  2. Billie's Blues
  3. Love me or leave me
  4. The shadow of your smile
  5. Cheek to cheek
  6. I was born to be blue
  7. Nature Boy
  8. I thought about you
  9. All Blues
  10. Stormy Monday
  11. 'Round Midnight
Met een warm"dank je wel" voor de sponsor van dit album, Kick Visscher.